ZPV Brozany na Ohří 25.9.2021

26.09.2021 20:25

Konečně jsem se dočkali a mohli jsme skoro po 2 letech vyrazit na závody.

Čekal nás Závod požárnické všestrannosti v Brozanech na Ohří. Postavili jsme celkem 8 družstev. Dvě družstva plamínků, 4 družstva mladších žáků a 2 družstva starších žáků. Pro mnoho dětí byly tyto závody jejich prvními. Ale popraly se s tím statečně. Všechny dorazily do cíle a v pořádku. 

Nakonec jsem si z Brozan přivezli i medaile. Plamínci vybojovali zlatou medaili (Fanas Hensch, Eliška Mouchová, Ája Kalousová a Míša Libertin) a stříbrnou medaili (Zuzanka Vaňková, Eliška Hábltová, Adámek Ringelhán a Kačka Hollová). Byli úžasní, vše se během 14 dnů naučili a závod si užili. 

Mladší žáci měli velkou konkurenci. Ale snažili se také. Pro mnohé z nich to byl vůbec první závod u hasičů, pro některé první závod za mladší žáky, dříve závodili jako plamínci. Děkujeme všem za skvělou účast. Určitě postupným tréninkem vše doženou. Mladší žáci obsadili 11. místo (Sofinka Crhounková, Emička Moravcová, Maruška Salavová a Filip Beneš), 8. místo (Honzík Crhounek, Ondra Harman, Kuba Němec a Pepča Šorna), 5. místo (Adam ŠInfelt, Julča Šinfeltová, Sončí Henschová, Štěpánka Hábltová a Ella Harmanová). Veliké překvapní si pro nás připravil tým mladších žáků ve složení Čéďa Malý, Magda Claire Camargo, Míša Vaněk a Petr Ludačka, získali stříbrnou medaili. Blahopřejeme.

Krásné, i když né zrovna oblíbené místo, 4. místo obsadily starší žákyně (Venďas Malá, Klárka Červené, Maruška Kárová, Verča Slezáková, Anička Rempová). Jen tak dál holky. 

 

Děkuji i všem vedoucím, kteří děti připravují na závody, rodičům, kteří děti učí doma. Je to náročné, ale my to zvládneme. Letos máme kapacitu kroužku plně obsazenou. Doufáme, že dětem se kroužek bude líbit a budou na ně s radostí chodit, tak jako MY vedoucí.