ZPV Lukavec 16.10.2021

17.10.2021 19:20

Poslední letošní závody, ZPV v Lukavci. Sluníčko nám přálo. Bohužel nám onemocnělo hodně dětiček, tak jsem sestavili 5 družstev - 1 družstvo plamínků, 2 družstva mladších žáků a 2 družstva starších žáků. 

Plamínci bojovali statečně, tentokrát to stačilo na stříbrnou medaili. Výborný výkon. S Kačkou (vedoucí) běžel Matyášek Bílý, Mareček Šorna, Fanásek Hensch, Míša Libertin a Ája Kalousová. 

Mladší žáci skončili na 12. místě (Maruška Salavová, Filip Beneš, Petr Ludačka a Dorinka Novotná) a na čtvrtém míste (Adam Šinfelt, Julča Šinfeltová, Štěpánka Hábltová, Ellča Harmanová a Sončí Henschová). Výrobné umístění.

Starší žáci skončili na 9. místě (Klárka Čevená, Anička Rempová, Andělka Masáková, Dáda Novotná a Eliška Sviantková) a 2. místě (Venďas Malá, Čéďa Malý, Máňa Kárová, Míša Vaněk a Verunka Slezáková). Konečně se dočkali a cinkla medaile. 

 

Všem dětem moc děkujeme za skvělou prezentaci našeho sboru. Popraly se s tím statečně. Velké díky patří také rodičům, za spolupráci a důvěru. Děkujeme. A samozřejmě i velkou pochvalu si zaslouží trenéři, bez kterých by to nešlo.